Dagbladet nyheter

Artikler fra forsiden Emne
 1. Russerne hevder nok en gang at ukrainerne planlegger en falskt flagg-operasjon.
 2. NRK-anmelder Espen Borge totalslaktet Atle Pettersens Melodi Grand Prix-låt «Masterpiece». Det får MGP-sjefen til å reagere.
 3. Når vi i år går over fra celleprøve til HPV-test for alle kvinner over 25, anbefales du å teste deg hvert femte år i stedet for hvert tredje. - Da kan det hende du ikke er her lenger, sier kreftrammede Mette Dischington.
 4. En person er flydd til Ullevål etter en front mot front-ulykke i Hol. I flere distrikter meldes det om glatte veier og vanskelige kjøreforhold.
 5. Ukrainske styrker vil i den nærmeste framtid ikke være i stand til å gjenerobre Krim-halvøya fra Russland, mener Pentagon. Den ukrainske regjeringen skal angivelig være rasende etter uttalelsene.
 6. - Han er uvurderlig, sier eieren.
 7. Kina raser etter at USA bestemte seg for å skyte ned den angivelige «spionballongen».
 8. Det har brutt ut full fyr i Festningen restaurant på Akershus festning i Oslo. - Hold dere unna og lukk vinduer, sier brannvesenet.
 9. Den antatte kinesiske spionballongen er skutt ned i amerikansk farvann lørdag kveld. Den skal nå inspiseres.
 10. På Østlandet er det ventet knallvær.
 11. Skal du ut på isen i kulda? Da er det spesielt én ting du bør ha med deg, forteller brannvesenet.
 12. Den russiske presidenten har fem alternativer i forkant av våroffensiven, mener ekspert.
 13. Australiere kan vente to motstridende typer ekstremvær i dagene som kommer.
 14. Et internt notat om ønskene til det danske Forsvarsdepartementet vekker sinne hos Russlands ambassadør i Danmark. - Latterlig, svarer dansk politiker.
 15. Forsker Tobias Sæther ved Forsvarets høgskole mener arrestasjonene i Ukraina viser at regjeringen i landet er villige til å motarbeide korrupsjon.
 16. Fra slutten av uka ventes et temperaturskifte på opp mot 30 grader i nord. Det ventes gråvær over store deler av landet den neste uka, mens én landsdel trekkes fram som værvinner.
 17. Den brutale voldshendelsen mot Luna (9) rystet hele Sverige. Nå er det samlet inn flere millioner i jentas innsamlingsaksjon. - Helt magisk, sier tanta.
 18. Vladimir Osetsjkin hjalp Wagner-avhopperen Andrej Medvedev på flukt i Russland. Fredag er han kommet til Norge for å hjelpe ham ytterligere.
 19. Et av verdens største korallrev trues av et sykdomsutbrudd av ukjent opphav. Nå håper forskere at en ny løsning kan bli redningen.
 20. Moren til Sander Sørsveen forteller at sønnen sliter med store smerter etter bombeangrepet torsdag.